Nesten hver kveld vinteren igjennom forlater han familien og kvinnen han lever sammen med til daglig for å lete etter Henne. Han er på fornavn med Henne, har gjort Henne til sin venninne og bruker veldig mye tid på Henne. Hun har blitt en lidenskap som trigger jaktinstinktet hans. Hun kan være lunefull og oppleves sky og tilbakeholden, men når Hun er fornøyd med forholdene er Hun dramatisk og utenfor all kontroll. Hun eksploderer i farger og bruker hele himmelen til å danse på.

Etter år med erfaring har han begynt å forstå Henne og vet omtrent når og hvor Hun vil vise seg, men det krever mere enn erfaring. Værfakta må til og det kan Yr.no hjelpe han med. Hun er nemlig svært værsyk og er det noe Hun absolutt ikke liker så er det å konkurrere med andre lys. Selv i frost og klarvær som er Hennes drømmeforhold på kveld og natt, taper Hun kraft, intensitet og farge i konkurranse med den vakre, klare, romantiske fullmånen.

Sammen med gjester fra England, Italia og Russland ble jeg med han en kveld på jakt. Det var ikke de utenlandske turistene som var spesielle, det var jeg som turist i eget land som var spesiell. Å oppleve Henne i sitt rette element når hun danser over himmelen i vakre farger og mønstre, er blitt utrolig populært og folk reiser svært langt for å oppleve det. Hun har egentlig alltid vært der, men hennes skjønnhet har nok vi nordboere tatt for gitt. Jegeren har fullt opp med turister som vil oppleve denne Damen og de ofrer mye tid og penger på å få se Henne og de setter stor pris på å få se hvor vakker Hun kan være.

 

Aurora er blitt populær, en verdenskjendis! Kanskje Hun er som oss, våger å være mere synlig og i sitt ess fordi Hun blir sett og satt pris på?

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *